Calmateu

Activitats de Natura

A l’entorn de La Bisbal s'hi poden practicar diferents esports relacionats amb la natura. Destaca la pràctica de l’escalada, al poble veí de Margalef, lloc reconegut internacionalment per les característiques de les seves roques.

Cal Mateu és una casa de pagès que destaca per la tranquil·litat que l’envolta.?L’esplèndida vista que es pot contemplar de la serra del Montsant i la vall del riu Montsant des de la casa, inspira tranquil·litat, sensació de pau, de benestar. Contemplar la serra  de bon matí, escoltar el silenci, passejar per un entorn natural privilegiat ... són algunes de les sensacions de les que gaudireu a Cal Mateu.
Cal Mateu disposa de tot el necessari per a passar des d’un cap de setmana especial a uns quants dies de descans: parament de la llar, petits electrodomèstics….
A Cal Mateu, disposeu de cuina  però si ho  desitgeu, podem cuinar per a vosaltres.  Cuina senzilla,  elaborada amb ingredients naturals i oli ecològic produïts pel propietari de la casa.

Productes Ecològics

En Carles, propietari de Cal Mateu, és pagès dedicat a l’elaboració de productes ecològics de gran qualitat.

A la casa podreu comprar productes  de temporada i, especialmente, oli d’oliva verge extra i, si voleu, podreu visitar els camp on són elaborats.

La Casa